Modelwoningen inrichten.. Ooit was dit de basis van ons bedrijf. Ooit, dat klinkt lang geleden. Eigenlijk is dat ook al best een tijd geleden. 10 jaar en een maand om precies te zijn. Toen begon het ‘ID stijl avontuur’.
Tenminste, dat was het moment dat we officieel van start gingen.

 

Toen…

Een heel andere tijd op de woningmarkt, dus onze focus lag toen nog op het inrichten van modelwoningen. Nu waren wij al pioniers op het vlak van verkoopstyling hier in het Limburgse. De combinatie met de modelwoninginrichting was zelfs voor Nederlandse begrippen nog vrij onbekend. Maar goed, we gingen de uitdaging aan en met succes.

 

Nu…

Nu is de kentering in de vastgoedmarkt natuurlijk iets wat ons bedrijf in beweging houdt. Inmiddels doen we veel meer dan modelwoningen inrichten. Een veel uitgebreider pakket zelfs. Maar dat wat ooit de basis was zal er ook altijd blijven. Alleen nu in een meer uitgebreide vorm, afgestemd op de markt zoals deze er nu voorstaat. En al die nieuwe diensten kunnen ook weer ideaal in dienst staan van die modelwoningen.

 

Tijden veranderen!

Omdat er zelfs in ons aanbod qua modelwoninginrichting het een en ander veranderd is, lijkt het me handig om hier een beknopte tekst en uitleg aan te wijden. Want wij als ID stijl hebben voor elke beurs en elke vraag een passende oplossing neergezet. Dus een presentatie van een lege woning, dat kan echt niet meer.
En daarbij, dat is ook echt niet meer nodig.

 

Dus, hoe pakken we het aan?

Allereerst is het aan jullie om te bepalen wat jullie nodig hebben. Een goede indruk digitaal of in het echt? En daarbinnen hebben wij nog enkele varianten. Maar geen paniek, we houden het lekker overzichtelijk.

 

Digitaal

Een lege ruimte, een nog te bouwen woning of de mogelijkheden na renovatie? In een handomdraai kan een passende presentatie gerealiseerd worden door de woning digitaal in te richten. We maken visuals van 1 ruimte, waarbij direct zichtbaar is hoe deze kamer er ingericht of na een (kleine) verbouwing uit kan zien. Low budget en met een groots effect.

 

Digitaal 2.0

Een stap verder gaan we door een woning 3-Dimensionaal te maken. De ruimtes naar keuze worden ingericht en kunnen in 360° bezichtigd worden. Helemaal anno 2018!

 

3DEEZ

Toen was er 3DEEZ. Misschien is het jullie al opgevallen dat ID stijl een klein zijspoor genomen heeft? Hierdoor kunnen we nu ook ingerichte plattegronden aanbieden. Geen ingerichte floorplanners, maar net een stapje verder. Want van de ruimtes in deze ingerichte plattegronden kunnen wij ook weer mooie visuals afleveren.

 

Met een knipoog

Een stapje hoger qua prijs, maar ook qua uitstraling zijn onze kartonnen meubels. Als het mogelijk is om daadwerkelijk de woning in te richten heeft dat natuurlijk een grote meerwaarde. Als je in de woning bent, is er ook echt wat te zien en een sfeer te ervaren. En het leuke van de kartonnen meubels is dat het nét echt lijkt, maar dat dit nét niet echt is. Ideaal voor woningen die leegstaan en zelfs op een betonnen vloer komt een set kartonnen meubels nog goed tot zijn recht.  Super snel en met een groots effect.

 

Het echte werk

Dan is er nog de solide basis. Wie gaat voor de realiteit mag gewoon een ingericht huis verwachten. Echte meubels, echte sfeer. Een bank om neer te ploffen en een tafel om al je vragen aan te bespreken onder het genot van een kop koffie. En aangezien we in de afgelopen 10 jaar wel ervaren hebben dat op alle maatwerk-aanvragen een vrij standaard antwoord gegeven kon worden hebben we deze standaard ontwikkeld. Kosten- en tijdbesparend en in de vorm van meubelpakketten. Deze passen in 99% van de woningen die in verkoop gaan. En dat ene % maken we passend, dus de match is er altijd! Onze pakketten zijn afgestemd op de indeling van de woning en zijn eigentijds, sprekend en neutraal.

 

Een korte uiteenzetting om te laten zien dat er altijd een weg is naar een goed gepresenteerde woning. U vraagt wij draaien 🙂

Ineke Bartholomee

Author Ineke Bartholomee

More posts by Ineke Bartholomee