360 Graden & VR-tours

Alles in beeld

Een volledig overzicht van de ruimte en als kijker zelf bepalen waarheen je kijkt? Dat kan met 360 graden/VR-tour. Je kunt zelf je richting bepalen en in je eigen tempo de ruimtes bekijken. Gewoon thuis, nog voor (of na) een bezichtiging in de woning en zonder dat iemand je afleidt.

Een 360°-tour geeft een realistisch beeld van de ruimte. Zonder daadwerkelijk in de woning te zijn kan een kijker op het gemak door de ruimtes scrollen. Een technologie op het gebied van de woningpresentatie anno 2018 die eigenlijk niet meer mag ontbreken.

Daarnaast zijn 360°-foto’s en een hoge ranking op Funda eigenlijk een onafscheidelijk duo. En dat is natuurlijk niet zo vreemd. Een woning valt echt op en daarnaast creëer je een veel completer beeld van een woning. Een kijker blijft natuurlijk ook langer hangen bij een pand dat beschikt over een uitgebreide presentatie.

Bekijk deze woning in de 360°-tour of met de VR-bril…

 

link vr

Voorbereiding

360 graden fotografie vraagt een extra stukje voorbereiding van de verkopers. Belangrijk is dat de woning echt opgeruimd is en dat storende elementen verwijderd worden. Iets aan de kant zetten is niet meer voldoende, want er is werkelijk niets dat voorbij gaat aan het oog van een 360 graden camera.

En waar te beginnen? Ook dat hebben wij overzichtelijk in kaart gebracht in onze checklist.