https://www.youtube.com/watch?v=1AiDMNQ-SXc

We Make Amazing

Things Every Day.

Uniek en virtueel

Eenvoudige navigatie

Ultieme marketingtool

Top kwaliteit

Matterport 3D

Blaas potentiële  kopers omver met een online 3D beleving, zoals deze nooit tevoren gezien is. Een ware google streetview ervaring binnen de muren van een woning. Kopers ervaren een realistische bezichtiging in een woning en voelen de sfeer, zonder er zelfs maar een voet over de drempel te hebben gezet.
Wij zorgen dat u door deze revolutionaire techniek effectiever kunt werken. Twijfelende kandidaat kopers worden reeds uitgefilterd en de echt geïnteresseerden komen doelgerichter de woning bezichtigen.

Om deze unieke ervaring te genereren maken wij gebruik van high-end apparatuur. Na een volledige woningscan met de nieuwste Matterport Pro2 camera worden deze gegevens verwerkt tot een 3D model, beter bekend als het zogenaamde Dollhouse.
Met deze scan kunnen wij tevens een complete fotopresentatie, inclusief 360° foto’s genereren.
Extra’s zoals bijvoorbeeld 99%(!) accurate plattegronden maken het tot nog een completere presentatie.

Hoe dit eruit ziet?

Fotografie

Mooie ruimtelijke en lichte foto’s die dankzij het oog van de fotograaf een geweldig sfeerbeeld weergeven.

2D vloerplan

99% accuraat, gedetailleerd en verhelderend. Dat zijn de 2D vloerplannen in onze Matterport-presentatie.

3D vloerplan

Een top-down blik op de 3D-woning geeft een compleet overzicht per woonoppervlak.

Ontdek hier de 3D-beleving

Connectie maken

Kopers zullen direct de juiste connectie maken met een woning. Ze kunnen de woning al op afstand en vanaf het eerste moment ervaren alsof ze er zelf zijn. 

Zorg voor meer kopers

Matterport presentaties zijn eenvoudig te delen. Iedereen met een computer, telefoon of tablet kan vanaf elke plek de woning bezichtigen.

Snelle verkoop

Op voorhand bezichtigen en meer geïnteresseerden bereiken betekent dat er sneller een goed bod uitgebracht zal worden op een woning. 

Hoe het werkt

Klaar voor deze 3D beleving?

In ca. 2,5 uur wordt de woning door onze fotograaf gescand. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste Matterport Pro 2 camera. Alle gegevens worden vervolgens verwerkt naar een 3D model, beter gekend als het 'dollhouse'. Dit vormt de basis voor een ultieme 3D- en VR-beleving.

Binnen een werkdag is deze 3D beleving gereed en ontvangt u een link die u kunt embedden in uw website of kunt plaatsen op social media. Ook ontvangt u een link die u rechtstreeks kunt doorsturen naar uw klanten en kandidaat kopers.

Tevens ontvangt u een sprankelende fotoreportage, inclusief 360° foto's en 3D vloerplannen.

Wilt u extra's toevoegen aan deze presentatie, zoals zeer accurate 2D vloerplannen? Dan ontvangt u dit zeer complete presentatiepakket binnen 2 werkdagen.

matterport camera