Voor het complete overzicht

Floorplanner-plattegrond

Nadat een potentiële koper geprikkeld is door de foto’s van de woning, zijn daar misschien al voorzichtige vragen als ‘waar zetten we de bank?’ of ‘past die kast daar wel?’. Een floorplanner is dus van essentieel belang en eigenlijk is de woningpresentatie niet compleet zonder een plattegrond. Deze plattegronden geven namelijk in één oogopslag de mogelijkheden van een woning weer. Bovendien zorgen ze voor een hogere ranking op Funda.

Kenmerkend aan de plattegronden getekend in Floorplanner is de gemakkelijke leesbaarheid. Alle ruimtes krijgen een eigen kleur, waardoor in één oogopslag de indeling van een woning zichtbaar wordt. In tegenstelling tot de zwart-witte bouwtekening geeft dit veel meer overzicht en bovendien oogt het een stuk aantrekkelijker.

De plattegronden zijn indicatief en laten de indeling en globale maatvoering van een woning zien. Dit is een budget-vriendelijke toevoeging aan de visuele presentatie.

Voor precies, uitgebreider en specifiek meetwerk bevelen wij natuurlijk een meetrapport aan.

floorplanner idstijl

Overzicht (woon)vertrekken

Het document dat wij betitelen als een ‘overzicht van de (woon)vertrekken’ geeft in 1 oogopslag de vloeroppervlakken van de ruimtes in een woning weer. Daarnaast vermelden we van alle ruimtes de hoogte.

Deze gegevens zijn natuurlijk hartstikke handig en nemen enig meet- en rekenwerk uit handen. Gewoon een vlot overzichtje dat als leidraad dient bij het invullen van de woningspecifieke informatie in uw verkooppresentatie.

Bekijk hier hoe dit overzicht eruit ziet.

Meetrapport NEN2580

Voor gedetailleerd meetwerk bevelen wij uiteraard een NEN2580-meetrapport volgens de meetinstructies aan. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

meetstaat id stijl