Een jaar verder. Een jaar waarin de woningmarkt veranderd is en waarin ID stijl veranderd is. Een intensief proces met een resultaat waar we absoluut trots op zijn.

Waar ons werk altijd al uitdagend en afwisselend was, is nu zeker geen enkele dag meer hetzelfde. Allround zijn en kwaliteit bieden, hoe pakken we het aan? Ambitieus en omschakelen was het zeker wel. Van het accent op de modelwoninginrichting en woningfotografie, werden de werkzaamheden per woning in een keer een stuk veelomvattender. Inmeten voor het tekenen van plattegronden of 3D-visuals en het digitaliseren hiervan is eigenlijk al een standaard onderdeel van de woningpresentatie. Ook de video’s of 360-graden fotografie zijn inmiddels dagelijkse kost.

Dat betekende een nieuwe routine vinden, nieuwe apparatuur bedienen, het hoorde er allemaal bij. Een uitdaging die, naar nu gebleken is, ons vak alleen maar interessanter maakt.

Nieuwe diensten

Een opsomming is op deze plek denk ik overbodig. Voor meer informatie is onze website de uitgelezen plek en in de downloads staan alle diensten in de tarievenlijst overzichtelijk op een rij!

Nieuwe collega

Naast de ontwikkeling van alle nieuwe diensten, was er ook nu ook nood aan uitbreiding. Stabiliteit, flexibiliteit en slagkracht was meer dan ooit een vereiste, aangezien er per woning nu letterlijk meer werk aan de winkel is.

Per 1 augustus is daarom Gwenny Vermoesen toegevoegd aan ons team. Een enthousiaste, kundige en klantvriendelijke collega, waarmee sommigen inmiddels al kennis hebben kunnen maken. Deze maand zal ze nog samen met mij op afspraken aanwezig zijn. Vanaf 1 september zal Gwenny of ik jullie klant bezoeken. Beiden zijn we allround op het vlak van de woningpresentatie in de breedste zin van het woord. Zoals jullie dat van ons gewend zijn gaat een vertrouwd gezicht naar de klant en worden alle facetten nog steeds in 1 afspraak afgehandeld.

 

Nieuwe informatie

Alle informatie, van formulieren tot veel gestelde vragen en van onze werkwijze tot het bestellen van diensten, is vernieuwd en op onze nieuwe website te vinden. Hebben jullie dit nog niet gedaan, neem dan eens een kijkje. Het aanmaken van een bestel-account via de log-in is overigens gratis en vrijblijvend, dus probeer het zeker eens uit! Het is echt makkelijker en overzichtelijker, we hebben aan alles gedacht.

Nieuwe bereikbaarheid

Als we dan toch veranderen, gaan we maar meteen ‘all the way’..

.com is verleden tijd. Vanaf nu is onze website dus te vinden op www.idstijl.nl

Ook onze e-mailadressen zijn aangepast. Het algemene adres is: info@idstijl.nl

Ineke blijft jullie vaste aanspreekpunt en is te bereiken via ineke@idstijl.nl of 06 5256 9572. Onze telefoonnummers zijn overigens onveranderd.

 

Nieuw nieuws

Voor nu heb ik jullie weer een heel eind bijgepraat. Nieuwe ontwikkelingen zullen steeds via de website, social media en blog blijven verschijnen.

Sneak peak… Waar we as we speak mee bezig zijn.. Iets met een projectwebsite die momenteel soort van in de steigers staat… 🙂

Stay tuned!

Ineke

 

 

Ineke Bartholomee

Author Ineke Bartholomee

More posts by Ineke Bartholomee