Verkoopstyling Limburg

Een neutrale en sfeervolle woning verkoopt sneller

Voor de huidige bewoner is het niet eenvoudig om objectief naar zijn/haar eigen woning te kijken. En het oog van de makelaar wordt misschien niet altijd gewaardeerd. ID Stijl biedt een helpende hand. Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt. Wat we belangrijk vinden is dat het leefbaar moet blijven voor de huidige bewoner. We maken dan ook gebruik van de aanwezige spullen in huis. Met een passend advies komen we tot een opgeruimd en neutraal interieur, maar wel met die huiselijke touch.

Waarom verkoopstyling?

Verkoopstyling is geen overbodige luxe. Dat een verkoper wel een handje hulp kan gebruiken blijkt al uit deze veelgehoorde overtuigingen, waarop de gepaste reactie steevast dezelfde is.

 • NEE ze kijken er niet doorheen.
 • NEE neutraal is niet kil.
 • NEE opruimen kost niets.
 • NEE het kan echt niet blijven staan tot aan de verhuizing.
 • NEE niet iedereen houdt van huisdieren.
 • Nee, nee… Dus…

We begrijpen heel goed dat de huidige bewoners er vaak nog een tijdje blijven wonen. Toch is de enige juiste conclusie; JA, opruimen helpt voor de verkoop. En verkoopstyling hoort daarbij. Verkoopstyling zorgt ervoor dat het huis de juiste styling krijgt voor de verkoop. Geen grote investeringen en bergen werk, geen designmeubelstukken en een compleet nieuw interieur. Maar een verandering gericht op het grote publiek, om zoveel mogelijk geïnteresseerden voor een woning te bereiken. En dat alles heel praktisch en concreet en met een zo beperkt mogelijk budget. Door de verkoper te voorzien van het juiste advies en de juiste tools is dit doorgaans helemaal of minstens grotendeels door de verkoper zelf te realiseren.

De juiste sfeer en het goede gevoel dat de kandidaat koper bij een huis krijgt bepaalt of de koop gesloten wordt. Dus van belang is dat een woning het onderscheid kan maken. Sommige factoren heb je niet in de hand, maar de uitstraling van de woning wel. En alle factoren die beïnvloedbaar zijn en kunnen leiden tot een succesvolle verkoop, die moeten we met beide handen aangrijpen.

Dan rest als enige vraag nog; “Welk bord zie je het liefst op je woning? Te koop of verkocht?” JUIST!

Verkoopstyling Makelaar Funda

Welk advies past het best bij de situatie?

 • Gratis verkoopstylingadvies
  Dit is ideaal voor verkopers die de vertaling naar het juiste plaatje met enige tekst en uitleg kunnen maken. Beschikbaar voor elke makelaar en elke verkoper: De checklist van ID stijl.
 • Verkoopstylingadvies ter plaatse als voorbereiding op foto’s
  Net een stapje verder dan onze algemene checklist verzorgen wij een checklist op maat door een bezoek te brengen aan de woning. Op locatie lopen wij samen met de verkoper door het huis, horen wat diens mogelijkheden zijn en op basis hiervan geven wij per ruimte advies over welke punten nog van belang zijn voor een goede verkooppresentatie.
 • Praktische verkoopstyling tijdens woningfotografie
  Ziet de woning er al vrij goed uit, maar komt het aan op de puntjes op de ‘i’ tijdens de fotografie, dan maken wij hier graag extra tijd voor beschikbaar. Verkiest de verkoper verkoopstyling en fotografie in één afspraak dan wordt er tijdens de fotografie nog flink geschoven om het juiste resultaat te bereiken. Verkoopstyling tijdens de woningfotografie adviseren wij enkel als de woning bíjna verkoopklaar is. In alle andere gevallen gunt u de verkoper beter een praktisch advies op voorhand, zodat deze goed voorbereid is en het maximale uit de woning gehaald kan worden.
 • Online verkoopstylingadvies op basis van foto’s
  Natuurlijk is het ook mogelijk om de verkoopstyliste alvast op afstand in te schakelen. De foto’s van de desbetreffende ruimtes kunnen via mail aangeleverd worden en zullen door ons worden voorzien van de nodige handvaten waarmee de verkoper zelf aan de slag kan.