3D Visual van een Woning

Potentie zien!

Smaken verschillen nou eenmaal, zo ook in interieur. Soms is het lastig om in te zien wat je van een woning kunt maken.

Op basis van de afmetingen en foto’s van de ruimte maken wij een eigentijdse visual, zodanig dat er een compleet nieuw interieur met dito uitstraling ontstaat. De potentiële koper ziet hierdoor beter de mogelijkheden die een object te bieden heeft.

3D Visual

Selecteer de nummers voor verschillende visuals. Beweeg de oranje balk van rechts naar links om de woning als 3D visual te zien.

Waarom een 3D visual?

Een 3D visual is vaak een onmisbare factor in de woningpresentatie. Als makelaar weet u perfect te benoemen over welke mogelijkheden een pand beschikt, maar dat is pas mogelijk op het moment dat een kandidaat koper zich daadwerkelijk gemeld heeft en de woning komt bekijken. En zelfs dan blijft het doorgaans moeilijk om een en ander te visualiseren. Door deze mogelijkheden alvast uit te werken en op te nemen in de verkooppresentatie krijgen kijkers op voorhand al een geheel ander beeld en zien ze dat er met vaak relatief kleine ingrepen een grootse verandering neergezet kan worden. Soms houdt die verandering een kleine verbouwing in, veelal is het ook een kwestie van het moderniseren van de inrichting en het neerzetten van een logische indeling van de ruimtes. Door de huidige en de mogelijk nieuwe situatie in één oogopslag te tonen kan men zich zeer makkelijk verplaatsen in de getoonde visualisatie. Een veelgehoorde reactie is dan ook “Dat huis zou ons nooit aanspreken in de huidige staat, maar eigenlijk is er zo weinig nodig om er een mooie plek van te maken.” De visual is echt een eyeopener!

Voorbereiding

De visuals van ID stijl worden gemaakt in een 3D-tekenprogramma. Het betreft dus geen fotobewerking, maar een echte 3D tekening. Om in onze tekeningen een realistisch beeld van de werkelijke situatie weer te geven is het van belang dat wij over voldoende informatie beschikken. Daarom is het altijd het meest effectief om de opdracht voor de visual direct aan ons mee te geven, zodra wij naar de woning gaan om foto’s te maken. Wij kunnen dan ter plaatse de nodige metingen verrichten en ook een aantal foto’s maken die ter verduidelijking van de situatie dienen, maar die wij ook gebruiken als ‘voor- en na-beeld’.

Wilt u de metingen zelf verrichten dan kan dat natuurlijk ook. Hiertoe hebben wij een tekeninstructie in onze helpslider opgenomen, waarin duidelijk staat weergegeven welke informatie wij nodig hebben voor het maken van een mooie visual.

Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van onze digitale modelwoningen in 3D en 360°.