Digitaal Inrichten 3D

Van ruimte tot plattegrond

Onze 3D-visuals geven een goed beeld van (de mogelijkheden van) een ruimte. Hiermee geven we als het ware een blik in de toekomst. Visuals zijn een fantastische tool om de potentie van een ruimte in beeld te brengen. In 1 oogopslag en op basis van een 3D tekening. Dat wil dus zeggen dat het huis niet eens over de indeling hoeft te beschikken die we in 3D tekenen. Sterker nog, de woning hoeft zelfs nog niet te bestaan.
Elke vorm van twijfel kan dus nog worden weggenomen in dit stadium.
Of het nu dient om het uiteindelijke resultaat te zien of om beslissingen die twijfel oproepen in de (ver)bouwfase te stroomlijnen. Een visualisatie bespaart kosten en tijd, in de breedste zin.

Net een stapje verder dan deze visuals, die ruimte per ruimte ingezet kunnen worden, gaan onze 3D plattegronden. Een volledige woonlaag wordt in een overzichtelijke 3D plattegrond gevisualiseerd. Daarnaast worden er van een viertal ruimtes per woonlaag sfeervolle visuals gemaakt. Een complete optelsom voor een top presentatie.

Digitaal inrichten 3D

Waarom een woning digitaal inrichten?

Waarom een woning digitaal inrichten?

Een plattegrond is leuk, deze geeft en goed beeld en enig overzicht van de ruimtes. Maar een plattegrond in 3D is leuker. Je ziet niet alleen in een oogopslag welke functie je aan elke ruimte toe kunt kennen, je ziet ook meteen de hoeveelheid ruimte. Doordat de meubels erin staan en de indeling perfect past bij de woning is het een veel sprekender geheel. Hierdoor kan zelfs een kind de plattegrond aflezen.

Het leuke aan deze 3D plattegronden is dat we er per woonlaag een 4-tal ruimtes uitpikken, waarvan ook mooie ruimtevisuals gemaakt worden.

Het resultaat

In deze voorbeeldwoning kunt u zien wat u mag verwachten van het digitale inrichten in 3D van 1 woonlaag. Om een goed beeld te geven laten we hier een appartement zien, waarbij alle ruimtes aan bod komen. Natuurlijk is het effect bij een woonhuis zeker net zo mooi.

Het effect van een digitale restyling in een minuut