Sja, hoe begin je als nieuw gezicht, op een nieuwe plek, op een goede manier? …..

Dat is mijn eerste zin van deze blog die vanaf nu ook een extra plekje krijgt.
Jawel, vers van de pers.. Ik ga maandelijks een blog verzorgen voor Woonplein Limburg.
Hoe, wat, waarom? Dat zal zich nog uitwijzen. Maar goed, even voorstellen hoort er wel alvast bij lijkt mij, dus lees mee en ga het volgen! Dit wordt namelijk erg leuk, beloofd!

Mijn eerste Woonplein Limburg blog dus… Here we go! 🙂

 

In het kort

Kort dus; vanaf nu kunnen jullie met regelmaat een blog van mijn kant verwachten.
Ik ben Ineke Bartholomée, geboren en getogen Limburgse van het type ‘geet neet, besjteet neet’. Sommigen kennen mij wellicht al als de persoon achter ID stijl of 3DEEZ, waar ik inmiddels al 11 jaar actief ben in de –zoals ook wij wel ervaren hebben- veranderlijke vastgoedmarkt.
Overigens, voor wie nog onbekend; ons team verzorgt verkooppresentaties in de breedste zin van het woord voor makelaars in Limburg.
Voor ons werk zijn wij dus dagelijks onderweg en in mijn blogs neem ik jullie hier graag af en toe in mee. Dagdagelijkse voorvallen, zaken die mij verwonderen en een kritische noot zijn typerend aan mijn schrijfwijze.

 

Over ons

Maar genoeg over mij. Laat ik het eens over ons hebben. Want wij komen nogal wat zaken tegen als het gaat om een woning die verkocht gaat worden. Niet?
Zij het als makelaar, als verkoper, als (kandidaat) koper, zij het als degene die ervoor zorgt dat alles spik-en-span vastgelegd wordt in een presentatie.
Ook daar ligt dan weer voor elke deelnemende partij een serieuze uitdaging… Want spik-en-span, dat is het zeker niet altijd. Soms verre van.. En dat maakt onze job enerzijds tot een uitdaging, anderzijds soms haast onmogelijk.

 

Herkenbaar?

Maar ach, waar ben je zonder uitdaging, toch?
Dus over al die opgeruimde huizen… die netjes volgestouwd zijn. Maar ook over die paleizen… die meer ingericht zijn voor de bazen in huis dan voor hun baasjes.
En over de artistiekelingen onder ons… die dan weer geen meester zijn in het creëren van neutraal terrein.
Over al dat wat er eventueel mis zou kunnen gaan… daar kunnen we allemaal over meepraten.
En wat vind ik het heerlijk om daarover te praten! En om dit met jullie en de wereld te delen.
Dat dus en meer.

Meer.., zoals trends of tips & tricks? Ook daar draag ik graag mijn steentje bij. Want, daar waar het –al eens- misgaat, zijn er ook oplossingen.
Komt vast-goed 🙂

 

Op naar meer

Maar nu eerst aan het werk. Inspiratie opdoen voor mijn volgende, eerste echte –het gaat inhoudelijk ergens over-, blog 🙂
Ik heb er in elk geval alvast ontzettend veel zin in om jullie hier vaker te ‘spreken’.

Leuk om kennis te maken, tot snel!

 

Over Ineke:
Ineke Bartholomée is de auteur van deze blog en eigenaresse van IDstijl. Ze is dagelijks onderweg door heel Limburg  om voor makelaars de verkoopwoningen in beeld te brengen. Bekende takken van sport zijn onder andere woningfotografie, video, 360-graden fotografie, hoogtefotografie, visualisaties/artist impressions, verkoopstyling, floorplanners en modelwoninginrichting. Meer hierover op www.idstijl.nl.
Af en toe neemt ze jullie mee in haar werk. Dagdagelijkse voorvallen, verwonderingen en een kritische noot zijn haar daarbij niet vreemd.

 

Ineke Bartholomee

Author Ineke Bartholomee

More posts by Ineke Bartholomee